Italiaanswasparfum.nl

Veelgestelde vragen

Voor andere vragen die hier niet tussen staan mag u ons altijd bellen op 06-53521600.

 • Hoe kan het dat jullie geen verzendkosten berekenen?

  Wij bezorgen alles zelf met onze eigen bezorgservice en wij rijden gemiddeld per dag 2/3 provincies dus wij kunnen uw bestelling binnen 2/3 werkdagen bij u thuis afleveren. Mochten wij het nou niet redden dan schakelen wij wel een externe partij in maar zullen wij altijd die kosten voor u dragen.

 • Ik woon op de eilanden moet ik nu wel verzendkosten betalen?

  Helaas bezorgt onze dienst niet op de eilanden. Voor meer info bel op 06-53521600 of mail ons op info@italiaanswasparfum.nl Het wil soms zo zijn dat wij met ons andere bedrijf daar wel zijn en kunnen mijn collega’s het voor u meenemen , of dat eventueel wij zelf een dagje op het eiland zijn dan vind ik het natuurlijk geen probleem om voor u een bestelling mee te nemen.

 • Ik wil mijn pakket retour sturen of omruilen?

  Geen probleem! U kunt zonder reden van opgaaf uw pakket retour sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum. Na annulering heeft u ook nog 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen Wij verzoeken u wel om zo snel mogelijk na het ontvangst ons te contacteren op info@italiaanswasparfum.nl om uw retourpakket bij ons aan te melden. De kosten voor uw retourpakket zijn wel voor uw eigen rekening en het staat u dan ook vrij te kiezen welke vervoerder u daarvoor wilt gebruiken. Gelet wel de gemiddelde kosten om een pakket retour te sturen zal zo rond de 6,95 zijn en zal ook per vervoerder verschillen. Met het retour sturen van uw pakket vragen wij u een brief in het pakket te plaatsen met uw gegevens en wat u wenst , geld terug en of omruiling van product. Let op: Geopende of gebruikte producten nemen wij NIET retour.

 • Kan ik langskomen en even ruiken?

  Tuurlijk geen probleem! Wij zijn gevestigd op de Gildenweg 22M, 1695GD in Blokker.

  I.V.M drukte raden wij u wel aan om even te bellen van te voren dan zorgen wij dat u niet voor een vaste deur staat.

 • Welke geur moet ik nou nemen?

  Gelukkig smaken verschillen en zo is dat ook met geuren.

  Wij hebben gekozen voor frisse geuren. Wij hebben geprobeerd om in woorden uit te leggen wat de geur is en doet. Maar een ding is zeker er zit voor iedereen wel een lekkere geur bij!